Over VGC Elec

Bij het bouwen van zijn eigen woning in 2000 besloot Kris Van Gompel om de elektriciteitswerken in zijn nieuwbouw zelf uit te voeren. Een uitdaging was het zeker! Samen met zijn vriend Johan Cauwenbergh, maakte hij van deze opdracht een succes. Johan heeft het vak van electricien van zijn vader meegekregen en was op dat moment werkzaam bij de onderhoudsafdeling van Eternit.

Tevreden over de uitvoering van hun eerste elektriciteitswerken in de woningbouw, samen met de drang naar zelfstandigheid en een aangeboren ondernemerschap, bracht hen kort nadien bij het idee om VGC Elec op te starten. De zetel van het bedrijf werd gevestigd op de plaats waar hun eerste project werd uitgevoerd.

Hun uitgebreide netwerk van kennissen en vrienden zorgde er meteen voor dat er opdrachten als medecontractant binnenkwamen. Er werd geïnvesteerd in twee bestelwagens die waren uitgerust met het nodige gereedschap om als elektricien aan de slag te gaan. De zorg, vakbekaamheid en professionaliteit waarmee alle werken vanaf dan werden uitgevoerd zorgde ervoor dat de naam VGC Elec snel werd opgepikt door enkele architecten waardoor er na enkele maanden de eerste eigen opdrachten konden worden aangevat.

Voortdurend blijven investeren in gereedscappen,  het continue opvolgen van, en bijscholen in, nieuwe technologieën maakt dat VGC Elec zijn diensten marktconform kan aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven.

Elektrische energie is een basiscomfort dat door de vakman van VGC Elec op die plaats gebracht wordt waar onze klanten het nodig hebben.

Wij staan voor kwaliteit

Net als onze installaties.

R

Vakmanschap

Onze medewerkers staan steeds voor jou klaar om met de juiste expertise een kwalitatief werk voor jou en jouw woning neer te zetten.

R

Erkend gecertificeerd

Continue bijscholingen zorgen ervoor dat wij onze diensten marktconform kunnen aanbieden aan onze klanten.

R

Garantie

Continue bijscholingen zorgen ervoor dat wij onze diensten marktconform kunnen aanbieden aan onze klanten.

R

Jarenlange ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring, kennen wij ons vak als geen ander en weten wij telkens een gepaste manier te vinden om aan de noden van onze klanten te beantwoorden.

R

Service

De zorg voor onze klanten en de professionaliteit waar we naar streven, zijn voor ons topprioriteiten in de uitvoering van ons werk.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies

Laten we starten bij een goed gesprek en ontvang een gratis offerte.

Bezorg ons je gegevens,

We contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op al jouw vragen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij helpen je graag!

Adres

Kattestraat 11b
2811 Hombeek
(Mechelen)
BTW 0474 801 043

© Copyright | VGC ELEC BV | Privacy beleid | Website by Publiplus